Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemek a mi világunkban

2012.09.02

 

Szellemelengedes.hu

SZELLEM és SZELLEMEK

Ha problémáid vannak a szellem vagy szellemek létezésével...válaszz a bal oldali menüpontok közül!
Földi életünk befejeztével elhagyja a testünket a szellemünk. Néhányszor megpróbál még visszatérni a szellem testbe, de mivel rájön a szellem, hogy abba visszabújni már nem lehetséges, a test többé nem engedelmeskedik a szellem kérésének, a test körül marad, és figyeli, mi történik vele.
Számos szellem nézegeti saját temetését,

s ceremónia körül további szellemek gyülekeznek, nézelődni.A szellem később már hosszabb időkre is eltávolodik a testétől, a szellem végiglátogatja az ismerősöket. Haldokló idős embereknél figyelhető meg, hogy haláluk előtt két nappal már felismerik a túlvilágról hozzájuk érkező azonos szellemszinten lévő szellem rokonokat, ismerősöket. Faluhelyen ismert tény, hogy ilyenkor a kutyák nyüszítenek, az érkező szellemeket látva. A szellemek riadalmat váltanak ki az állatainkban. Innen tudják a hozzátartozók, hogy bizony eljött az utolsó nap szerettük életében.
Más világ is létezik körülöttünk, nemcsak az amelyet érzékszerveinkkel érzékelünk.Az érzékenyebb emberek gyakran tapasztalják, hogy a meggyújtott gyertya lángja meg-meglobban, s a helyiségben hirtelen lehűlik a levegő - megjelent a helyiségben egy lélek, szellem. A szellemek gyakran tudnak további
szellem jelenségek-legenerálására-.
(A cikk szerzője a tibeti Aszannam mestere.)

Amikor az ember meghal, a szellem elhagyja az anyagi testet.

Nem véletlenül látogatja meg a kereszténységben a pap a súlyos betegeket, hogy meggyóntassa, és feloldozza őket bűneik alól ,és rájuk adja az utolsó kenetet. Az így felkészített ember lelke békében, önmagával egyensúlyban megy át a „másvilágra", a másik dimenzióba, ahol szellemek és ismerős szellemek tartózkodnak. Ha azonban az ember hirtelen, váratlanul hal meg, és nincs ideje „rendbe rakni a dolgait", a léleknek az az érzése marad, hogy a földön még elintéznivalója van. Ugyanez történik akkor is, ha valaki hosszú ideig beteg, de békétlenül, bűntudatban, önmagával elégedetlenül hal meg és költözik a szellemek és szellem dimenzióiba..
Ekkor a szellem nem akar eltávozni a világunkból, és tovább bolyong köztünk. Sokszor csak egyetlen lehetőséget lát arra, hogyan fejezze be, amit be akar fejezni, mégpedig azt, hogy beköltözik valakinek a testébe szellem megszállásként. A kiválasztott ember aztán sokarcúvá válik, ingadozni fog a hangulata, egyszer így tesz, máskor ellenkezőleg, és extrém esetekben a pszichiáternél köt ki, aki skizofréniát állapít meg nála a szellemek vagy szellem megszállásának köszönhetően. A „megszállás" időtartama és mértéke attól függ, mennyire férnek össze az egyes lelkek - a saját szellem a megszálló szellem el (vannak esetek, amikor több beköltözött szellem is jelen van).


A lelkek a testbeköltözéskor legyengült testet keresnek, beteg emberét vagy kisgyerekét. Ehhez viszont beleegyezést kell kapnia - tehát az embernek saját szabad akaratából kell beleegyezését adnia. És éppen a szélsőséges helyzetekben erre hajlamos is - a kétségbeesés, a súlyos betegségek idején, vagy amikor úgy érzi, elhagyták, senkit sem érdekel a sorsa, azokat sem, akik számára nagyon fontosak (például a gyerekek csalódtak a szüleikben). S ebben a helyzetben bármilyen segítséget magához hív, nem tudva, milyen erőket mozgat meg ezáltal.


index_szellemesszellemek1.png

A fentiekből kifolyólag a lelki zavarok az ember számára egy-egy pszichikailag megterhelő, a szelle et szélsőségesen igénybe vevő helyzet után válnak szemmel láthatóvá. Például gyerekeknél, akiket a szülei büntetésből bezárnak valahová, vagy másként bántalmazzák őket (a pszichikai terror is ide tartozik, a megalázás, a gúnyolódás, a verés), a rokonoknál, akik gyászolják számukra kedves elhunyt családtagjukat, akinek lelkét ezen a módon visszahívták. (Például az elhunyt anya lánya hirtelen felveszi anyja viselkedését és szokásait stb.)


Több mint fontos számunkra, hogy megismerjük ezeket a jelenségeket és veszélyeket. A gyereknevelésben ne hagyjuk magunkat a haragtól elragadtatni, tanuljunk meg uralkodni a gondolataink felett extrém helyzetekben is, ne legyünk kishitűek és ne csüggedjünk el! Mert van segítség. A szelleműzés azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy a könyvekben olvassuk: az „Apage satanas - Távozz sátán!" kimondása nem elég, nem hatékony, nem is ideális.

index_szellem_9.png
A szellem, amelyik a testbe költözött, azért tette ezt, hogy elvégezze, amit nem tudott éltében befejezni. Ha családtagja szokatlanul agresszív, rosszakat csinál, viselkedésével provokál, valószínű, hogy egy másik szellem szól belőle, amelyik csak egyetlenegy dologra vágyik - megbocsátásra. Minél többet korholjuk ezt a családtagunkat, annál több „rossz" megnyilvánulása lesz. Ahhoz, hogy újra békét találjon, és megtalálja az útját, szeretetre, megértésre és megbocsátásra van szüksége.

index_szellemszellemek12.pngNem véletlen, hogy a keleti civilizáció embere megértően és udvariasan kommunikál a szellemekkel - ha például meditálni akarnak egy helyiségben, megkérik a szellemeket, hogy egy időre távozzanak, és hagyják őket békében! Nekünk is ezt az utat kellene követnünk. Létesítsünk kapcsolatot a beköltözött szellem és szellemek-el, és beszéljünk hozzá! Tudjuk meg, miért tartózkodik a testben, miért nem ment el akkor, amikor kellett volna, s mit akar befejezni. És segítsünk neki! Így elveszíti az okot, ami miatt testbe költözött, és eltávozik oda, ahova tartozik. Haraggal, korholással, veréssel a „rossz" szellemet csak megerősítjük. A szeretet a legerősebb energia, és eszköze a megbocsátás.
index_szellem_8.png

Ha a testbe költözött szellem vagy szellemek

nem mutat agresszivitás, csak kettős személyiséget okoz, mint pl. a skizofrénia esetében, akkor hasznos felkutatni az okokat, miért is költözött az élő ember testébe, és mit akar. Néha a meghalt rokonok jelentkeznek, elsősorban azok, akik életük során nagyon szerették, vagy vezették azt, akinek a testébe költöztek. Mert úgy érzik, tovább kell vezetniük őket, még a halálon túl is.

Az ártó szellem és ártó szellemek

és az elűzésükkel foglalatoskodó ártó szellemek elűzése mesterek, a gonosz szellemeke elűzése mellett, elmondhatják, hogy hogy kell szellemet idézni. Hogyan idézzünk szellemet, hogy igazi szellemek, kopogó szellemek jöjjenek és ne démoni lények.
A kopogtató szellem jelezheti hogy léteznek e szellemek. Léteznek szellemek és a szellemek és a szellem a házban ne maradjon. Érdemes a szellem elengedés rituálé elvégzése is.

A szellem elengedése, szellem elküldése a szellem idézés vagyis a szellem idézése után kötelező, hogy a szellem járás ne okozzon problémát.
A szellem jelenségek megelőzése a füstszerű szellem képek megjelenése megszűnhet a szellem levétel rituáléval. A szellem sztorik és szellem tortenetek vagyis szellem történetek nem íródnak meg.
A szellem üzés és szellem űzés nem mindennapi feladat. Az interneten számos szellem videók találhatóak.

A szellemek a lakásban a szellem jelenléte elkezdhet egy nyomozást  a szellemek nyomában.A szellemekkel suttogó is hasonló nyomozásba kezd. A szellemirtás és szellemirtók a szellemjárás ellen küzdenek, szellemlevétel és szelleműzés szertartásokkal igyekeznek a probléma orvoslásával. A szelleműzés a lakásból, vagy szelleműzés a házból, nem feltétlen pap feladata.

A szelleműzés házilag  nem szokott sikerrel járni.

Lehetséges hogy egy kis időre kapunk megszabadulást de megoldást nem kapunk a maszek szelleműzés lakásból.
Ezért ha az otthonunkról van szó ahol folyamatosan tartózkodunk, a szelleműzés otthon, szelleműző tárgyak segítségével sem működik tökéletesen.


Eseteink:

124-Egyik szellem a másikhoz: „Óvatosan csináld nehogy valami baja legyen”

121-Szkeptikus akarok maradni kontra gyerek szellemeket lát!

104-Szellem a lakásban.

78-Dugzaj van a plafonon és oda vannak bezárva a szellemek

30-Tűnjön el a szelleműző bácsi


10-Okoskodó szellem

28-Leesett a hűtőmágnes - szellemek keze?

27-Makacs megszálló avagy szellemek

26-A megszálló nem ember, hanem egy kisállat család

25-Haza akarok menni vs szellemek

24-Félelem a szellemek től

23-Legnagyobb TABU a szellem téma

22-Férfi nem mer aludni egyedül fél a szellemek től

21-Házastársi civakodás oka a szellem világ

A szellemelengedéssel és házszentelés rituálékkal sok itt maradt felmenőnknek tudunk segíteni.
Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.

Szellem és szellemek szellem és szellemek szellem és szellemek

Letöltve: http://www.szellem.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Видео кубань

(Iwan, 2021.08.06 06:58)


<a href=https://kuban.video/video/8-panorama-raevskoj.html>станица раевская</a>

Южная жизнь

(Irina, 2020.10.07 06:53)


<a href=https://south.life/dosug-i-turizm/53-gde-nahoditsya-krymsk.html>Город крымск</a>

триллеры хорошего качества hd

(Howardbop, 2019.07.25 21:21)

Привет! класный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: <a href=http://kinovalenok.tv/>молодежные комедии список лучших смотреть 18</a>
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/fentezi/>лучшие фильмы фэнтези смотреть онлайн</a> фэнтези фильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве список 2018
Здесь: смотреть фильмы лучшие драмы бесплатно http://kinovalenok.tv/drama/ список 2019
Тут: лучшие документальные фильмы скачать бесплатно http://kinovalenok.tv/dokumentalnyy/ рейтинг 2018
Здесь: http://kinovalenok.tv/5243-ironiya-sudby-prodolzhenie-2007.html <b> Смотреть Ирония судьбы. Продолжение (2007) онлайн бесплатно </b>
Здесь: http://kinovalenok.tv/8146-yaycegolovye-coneheads-1993.html
Тут: http://kinovalenok.tv/12550-legendy-zavtrashnego-dnya-dcs-legends-of-tomorrow-sezon-1-3-2015-2017.html

приключения список лучших смотреть

(Kennethgoppy, 2019.07.25 21:21)

Здравствуйте! прикольный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: <a href=http://inspacefilm.ru/>мультфильм нехочуха смотреть бесплатно в хорошем</a>
Здесь: <a href=http://inspacefilm.ru/fentezi/>фэнтези смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве</a> лучшие фильмы фэнтези 2018 смотреть онлайн рейтинг 2018
Здесь: смотреть лучшие русские драмы http://inspacefilm.ru/drama/ рейтинг 2018
Тут: <a href=http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/>документальные фильмы хорошего качества бесплатно</a> Лучшие документальные фильмы онлайн рейтинг 2019
Здесь: http://inspacefilm.ru/9953-rossiyskiy-film-ne-popal-v-spisok-nominatov-na-oskar.html <b> Российский фильм не попал в список номинатов на "Оскар" </b>
Тут: <a href=http://inspacefilm.ru/10239-nochnye-nebesa-night-skies-2007.html> Ночные небеса / Night Skies (2007) онлайн </a> Смотреть Ночные небеса / Night Skies (2007) онлайн бесплатно
Здесь: http://inspacefilm.ru/2559-pribytie-arrival-the-1996.html

Нашел класную тему

(KevinWaymn, 2019.06.16 15:56)

Всем привет!
Нашел необычную тему на этом сайте: http://limonos.ru :
фото природы http://limonos.ru/priroda_foto/
новости шоу бизнеса россии сегодня http://limonos.ru/novosti-shou-biznesa/
http://limonos.ru/8496-slon-kak-buldozer-dlya-snosa.html <b> Слон, как бульдозер для сноса </b>
<a href=http://limonos.ru/7613-foto-povsednevnoy-zhizni-v-tailande.html> Фото повседневной жизни в Таиланде </a> <b> Фото повседневной жизни в Таиланде </b>

make money today

(RobertSeive, 2019.06.02 17:07)

Hi there, tired of sitting with no money?
I was just a poor student, and now i make 1300$ - 1400$ every day here: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/best-ways-to-make-money-on-the-internet.htm - what can i do to earn money
It works! Checked. Good luck to all!

This method of inline earnings is available in all countries! These articles will help you:
http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/how-to-make-money-from-home.htm <b> how to make money from home </b>
<b> Las opciones binarias - estrategia de negociaciГіn, la revisiГіn, la opiniГіn de expertos </b> http://9binaryoptions.net/spain-binary-options-trading-strategy.html
Start Now!

смотреть онлайн сериалы хорошем качестве hd 720

(AngelTib, 2019.05.31 17:56)

Привет всем участникам форума! прикольный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: <b> сериал гримм смотреть хорошем качестве </b> <a href=http://inspacefilm.ru/>http://inspacefilm.ru/</a>
Тут: Лучшие семейные фильмы онлайн http://inspacefilm.ru/semeynyy/ рейтинг 2018
Тут: ликвидация сериал в хорошем качестве hd 1080 http://inspacefilm.ru/serialy/ рейтинг 2019
Тут: <a href=http://inspacefilm.ru/triller/>триллеры хорошего качества hd</a> смотреть лучшие зарубежные триллеры детективы рейтинг 2018
Здесь: http://inspacefilm.ru/7783-valvreyv-osvoboditel-kakumeiki-valvrave-2013.html <b> Смотреть Вальврейв-освободитель / Kakumeiki Valvrave (2013) онлайн бесплатно </b>
Тут: <a href=http://inspacefilm.ru/13829-spaun-spawn-1997.html> Спаун / Spawn (1997) онлайн </a> Смотреть Спаун / Spawn (1997) онлайн бесплатно

порно фильмы новинки онлайн хорошем качестве

(JimmyArona, 2019.05.26 06:21)

Приветствую! класный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: <a href=http://kinovalenok.tv/>смотреть хорошие мультфильмы тарзан</a>
Тут: семейные фильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/semeynyy/ рейтинг 2018
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/serialy/>лучшие сериалы 2018 2019 рейтинг топ 10</a> сериалы онлайн бесплатно в хорошем качестве зарубежные список 2019
Тут: смотреть лучший триллер 2018 http://kinovalenok.tv/triller/ список 2018
Тут: http://kinovalenok.tv/12484-dvoynaya-rokirovka-3-mou-gaan-dou-iii-jung-gik-mou-gaan-2003.html <b> Смотреть Двойная рокировка 3 / Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan (2003) онлайн бесплатно </b>
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/13497-milyy-dom-sweet-home-2014.html> Смотреть Милый дом / Sweet Home (2014) онлайн бесплатно </a> <b> Милый дом / Sweet Home (2014) </b>

новинки российского кино 2018 список лучших фильмов

(TimothyEnera, 2019.03.20 18:58)

Привет! интересный у вас сайт!
Нашел сериальную базу кино: <a href=http://kinovalenok.tv/>фильмы 2018 смотреть хорошем триллеры</a>
Тут: <a href=http://kinovalenok.tv/otechestvennyy/>отечественные фильмы бесплатно в хорошем качестве</a> отечественные фильмы бесплатно в хорошем качестве рейтинг 2019
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/priklyucheniya/>смотреть лучшие фильмы про приключения</a> приключения 2018 смотреть хорошем качестве рейтинг 2018
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/novinki/>кино новинки лучшее смотреть бесплатно 2018</a> новинки ужасов 2019 бесплатно в хорошем рейтинг 2019
Тут: http://kinovalenok.tv/6844-shkola-mertvyakov-highschool-of-the-dead-2010.html <b> Смотреть Школа Мертвяков / Highschool of the Dead (2010) онлайн бесплатно </b>
Тут: <a href=http://kinovalenok.tv/458-koko-do-shanel-coco-avant-chanel-2009.html> Смотреть Коко до Шанель / Coco avant Chanel (2009) онлайн бесплатно </a> <b> Коко до Шанель / Coco avant Chanel (2009) </b>

Официальный интернет-магазин техникиГде купить качественную технику дешево

(RCHscugh, 2019.01.29 23:23)

Официальный магазин Чемпион - динамично растущая коммерческая знаменитая компания, работающая на Российском рынке более 7лет.

Вам нужна садовая техника для загородного дома, но не понимаете,какая же предпочтительнее и где её купить сегодня? Мы вам делаем отличное предложение наведаться в наш магазин ФМ Чемпион. У нас пребольшой подборка КУЛЬТИВАТОРЫ. Когда вы непременно приняли решение подкупать МОТОБЛОКИ ФМ Чемпион магазин покажет вам все модели товара.

Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с Двигатели бензиновые с вертикальным валом и заканчивая ЛОДОЧНЫМИ МОТОРАМИ.

Купить садовую технику и приборы в представленном интернет магазине на портале можно по будням и в выходные и праздничные дни Подвозка хоть какого купленного оборудования при приобретение от 9 тысяч рублей производится по городу бесплатно. Мы даем гарантию на все оборудования, те которые присутствует в нашем интернет магазине. Отправка агрегатов по адресу выполняется в течении от 1 до 7 дней с момента заказа. Сроки зависят от региона, эту информацию уточнит продавец магазина.


RussiaChampion: <a href=https://russiachampion.ru/product-category/engine/>двигатель чемпион с редуктором и сцеплением</a>

капитан фантастик в хорошем качестве hd 1080

(PhillipsmAre, 2019.01.20 17:52)

Всем привет! класный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: <b> лучшие мелодрамы новинки смотреть онлайн </b> <a href=http://kinovalenok.tv/>http://kinovalenok.tv/</a>
Здесь: кино фантастика онлайн в хорошем качестве бесплатно http://kinovalenok.tv/fantastika/ рейтинг 2018
Здесь: <a href=http://kinovalenok.tv/komediya/>бесплатные русские хорошие фильмы комедии</a> советские комедии смотреть бесплатно в хорошем качестве список 2018
Здесь: смотреть онлайн мелодраму односерийную в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/melodrama/ список 2019
Тут: http://kinovalenok.tv/1508-povestka-v-sud-summoned-2013.html <b> Смотреть Повестка в суд / Summoned (2013) онлайн бесплатно </b>
Тут: <a href=http://kinovalenok.tv/2573-stolpy-zemli-the-pillars-of-the-earth-2010.html> Смотреть Столпы Земли / The Pillars of The Earth (2010) онлайн бесплатно </a> <b> Столпы Земли / The Pillars of The Earth (2010) </b>
Здесь: http://kinovalenok.tv/3516-lyusi-lucy-2014.html

Интересная подборка

(Jerryzex, 2018.12.30 02:18)

Привет всем!
Нашел интересную подборку на этом сайте: http://okaybro.ru :
<a href=http://okaybro.ru/krasivye_devushki/>красивые девушки года</a> девушки с красивой грудью
приколы с животными http://okaybro.ru/prikoli_umor/
http://okaybro.ru/7862-pobediteli-ptichego-konkursa-bird-photographer-of-the-year-2017.html <b> Победители «птичьего» конкурса Bird Photographer of the Year 2017 </b>
<a href=http://okaybro.ru/2578-fotosessiya-v-el-pais-semanal.html> Фотосессия в El Pais Semanal </a> <b> Фотосессия в El Pais Semanal </b>
http://okaybro.ru/4461-legendarnye-rezhissery-v-vide-tematicheskih-zdaniy.html

Познавательная фотосессия

(Brucedrese, 2018.12.13 11:06)

Приветствую всех!
Нашел интересную информацию на этом сайте: http://watafak.ru :
<a href=http://watafak.ru/art_iskusstvo/>художественное искусство</a> искусство россии
<a href=http://watafak.ru/interesnoe-video/>видео про познавательное</a> познавательные видео о животных
http://watafak.ru/interesnoe/11992-torzhestvennoe-otkrytie-krymskogo-mosta-pryamaya-translyaciya.html <b> Торжественное открытие Крымского моста. Прямая трансляция </b>
<a href=http://watafak.ru/foto-prikoly-interesnoe/5401-pobediteli-mezhdunarodnogo-konkursa-world-press-photo-2015.html> Победители международного конкурса World Press Photo 2015 </a> Победители международного конкурса World Press Photo 2015
http://watafak.ru/foto-prikoly-interesnoe/8137-volshebnaya-skazka-v-kotoruyu-mechtayut-popast-dazhe-vzroslye.html

сериал игра престолов онлайн в хорошем качестве

(HectorWache, 2018.11.16 05:27)

Приветствую! класный у вас сайт!
Нашел интересную базу кино: <a href=http://kinokub.net/>Лучшие документальные фильмы смотреть</a>
Тут: исторические фильмы 2019 в хорошем качестве http://kinokub.net/istoricheskiy/ список 2019
Здесь: фильмы русские криминальные 2019 смотреть хорошем качестве http://kinokub.net/kriminal/ список 2019
Здесь: смотреть лучшие мультфильмы 2018 http://kinokub.net/multfilmy/ список 2018
Здесь: http://kinokub.net/news/14086-iz-prokatnoy-versii-zvezdnyh-voyn-8-vyrezali-30-minut.html <b> Из прокатной версии "Звездных войн 8" вырезали 30 минут </b>
Здесь: <a href=http://kinokub.net/detektiv/10544-sekretnye-materialy-the-x-files-sezon-10-2015.html> Секретные материалы / The X Files (Сезон 10) (2015) </a> Секретные материалы / The X Files (Сезон 10) (2015)
Тут: http://kinokub.net/melodrama/3705-idealnyy-muzhchina-2014.html

московские очистные сооружения

(TVPMborwata, 2018.05.28 08:19)

Наша организация TVP свыше 10лет имеет технологическое промышленное оборудование для исправления,а так же выполнения строительных работ очистных сооружений для базы отдыха. Вся продукция имеет сертификаты.
Отдельный человек в процессе этой жизнедеятельности для отличающихся обычных нужд употребляет воду. Для ее прямом назначении она загрязняется, принимать другой вид ее состав и физические качественна. Для этой цели и прокладываются очистные сооружения.

Очистные сооружения – это набор технологического оборудования для очистки сточных вод, до момента выброса их в чистый водоем. Выполняется равным образом их рецикл и вторичноеупотребление в техник необходимостях всевозможных заводов.

В следствииочистки стоков производств в местных постройках максимальная концентрация загрязняющих материалов понижается, а хранящиеся в них важные элементы извлекаются. В дальнейшемпотребности воды отправляются на доочистку в общепроизводственных постройках.
TVP - это организация, которая устанавливает, проектирует, а также занимается созданием очистительных построек для Придорожного кафе, мотеля.
Принимаем заявки на монтаж, ремонтные работы,проектирование,в каждом мегаполисе Нашей стране.
Услуги изготавливаются быстро и в срок.


локальные очистные сооружения для частного - <a href=https://tvpolimer.ru/>очистные сооружения севастополь</a>