Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Föld és a Dimenziók-A nagy univerzum szintjei

2012.05.30

Minden dimenzió szint jelen van világunkban itt és most és ezek egymással kapcsolatban vannak. A hullámhossz a kulcs az egész univerzumhoz.A valóság amelyben élünk kizárólag hullámhosszak,rezgések által lett teremtve. A hullámhossza a mi harmadik dimenziós világunknak 7.23 cm.Ez az átlagos hossza minden objektumnak ebben a dimenzióban.Ennyi az ÁTLAGOS!! távolság a szemeik között, a kéz szélessége, az orr hegye és az állunk közti távolság.Továbbá energetikai pontok távolsága is ennyi.Minden egyes dimenzió között üresség van, minden szint új realitás,számuk végtelen legalább is számunkra.
A dimenziók el vannak választva egymástól a hullámhosszak által.Hasonlít ez a zenei skálára.Minden hang a skálán másképpen hangzik mivel kűlönböző a hullámhossza. Hasonló mint amikor a TV-n csatornát vált az ember,ekkor mindíg egy másik hullámhosszra hangolunk.
Minden dimenzió a többitől el van választva 90 fok elfordulással. Ha meg tudod változtatni a hullámhosszt és ezzel egyben 90 fok fordulatot teszel láthatatlanná válsz a korábbi dimenzióban tartózkodó számára.

Hogyan vannak egymástól 90 fok-kal elválasztva a dimenziók?Minen egyes dimenzió szint más hullámhossznak felel meg +90 fok elfordulás.Ha valaha láttál UFO-t és amely tényleg egy repülő csészealj volt akkor láthattad esetleg ahogyan halad az égen majd egy 90 fokos fordulatr után eltűnik.Ezen járművek nem olyanok mint egy repülő,vagy egy autó beülünk és már indulunk valahová.Az UFO-ban "utazók" tudatosságuk által össze vanak kapcsolva járművükkel és amikor egy másik hullámhosszra / dimenzióra / hangolódnak és tudatosságuk által létrehozzák a 90 fok elfordulást akkor egy másik dimenzióba kerülnek jérművükkel együtt.

El fogsz tünni ebből a világból és megjelensz abban a dimenzióban amelyre hangolódtál.A kép amelyet látni fogsz szintén az adott világnak megfelelő lesz amelyre hangolódtál. Ez a bolygó sok különböző világot foglal magában.Ezek mind jelen vannak itt és most de a mi tudatosságunk,érzékelésünk arra a hullámhosszra van hangolódva amelyet mindenki egyaránt lát. Ugyanakkor a szó szerint létezünk minden dimenzió szinten és ennek megfelelően tapasztalásain minden szinten különbözőek.
A kulcs megérteni azt hogy hogyan lehet egyik dimenzióból a másikba jutni egy bizonyos formának a csillag tetraédernek bizonyos elhelyezésével lehet.Amely alapja egy csodálatos entitásnak amelyet Merkabának neveznek.

Az következőkben néhány dimenzió szemlélettel ismerkedhetsz meg, a földre, a világegyetemre, a teremtett világra érvényesek a maguk módján.

10.... Jahve,Brahman,van,Ő

9.......Szellem erő,anyagteremtő,fenntartó,pusztító

8.......24 vén szintje

7.......Hatalmasságok,Erők,Fényességek

6.......Hatalmak,Uralmak,Karma urai,Világkormányzók

5.......Szeráfok,Kerubok,Őrzőangyalok

4.......Spirituál-éteri,erő,anyag /Nincs idő/

3.......Anyagi létezés világa hosszuság,szélesség,magasság /Anyag,idő létezik/


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A föld eredetileg hatodik dimenziós bolygó volt. Mivel a dráma itt kezdődött el a bolygó visszaesett a harmadik dimenzióba és az emberek megragadtak itt amint a karma törvénye érvényesült. A hatodik dimenzió a Krisztus-i dimenzió és egyben szent geometria is egyben. Földűnk a szent geometrián keresztűl lett teremtve amely a természetben egy hat oldalú objektumként ismeretes mint a hópehely vagy a kristály. A kristály benne a Krisztus-i Fehér Fénnyel egy szilárd forma. Isten szintén fényt és hangot használt a teremtéshez.
Azok akik a harmadik dimezióban élnek könnyedén elérhetik az ötödik dimenziót amelyek gondolataink és mentális síknak nevezzük.Most amikor keresztül megyünk a negyedik dimenzión a érzelmeken könnyedén elérhetünk a hatodik dimenzióba a Krisztusi tudat dimenziójába.
A felemelkedés folyamata az amint emelkedik tudatosságunk és így felsőbb énünk leereszkedik és belép testünkbe. Ekkor tökéletes létezés leszünk és képesek leszünk elérni minden valóságot. Jézus megvalósította ezt amikor megvalósította a Krisztus-i tudatosságot. Jelenlegi új korunkban mindannyian Krisztus-okká lehetünk amint képesek leszünk tanítani a magasabb valóságokat. Ez lehetséges most azoknak akik kinyitják szívüket a Krisztus-i energiák számára. Ez az amint a hat csúcsú Dávid csillag képvisel, a szellem anyagba olvadását.A lefelé mutató háromszög a szellem a felfelé mutató az anyag. Amikor a kettő találkozik tökéletes létezésk leszünk.A hetedik dimenziós szellem leereszkedik az anyagba, a pont a Dávid csillagon belül.
A nyolcadik dimenzió ahol a galaktikus tanács tartózkodik.Ők azok akik döntéseket hoznak hogyan üzemeljen galaxisunk.Járműveik láthatatlanok számunkra mert ők nagyon magas freqvencián rezonálnak. Amint ők lecsökkentik frekvenciájukat mi képesek vagyunk látni őket. Ha mi felemel jük freqvenciánkat magasabb szintre akkor képesek leszünk sétélni,beszélni velük a mesterekkel.
A hetedik dimenziós szellem leereszkedik a hatodik dimenzióba és körülöleli a Krisztus-i energiát.Ezután leereszkedik az ötödik dimenzióba a gondolatok dimenziójába. Ezután a negyedik dimenzióba megy tovább az érzelmek dimenziójába.Ezután megvalósul a harmadik ,fizikai dimenzióban.Ez az amiért először minden az asztrál sikon történik meg először és ez az ahogyan mi gondolatainkkal teremtünk. Először szellemed/lelked/,gondolataid,érzelmeidnek kell meggyógyulni hogy meggyógyulj a harmadik dimenzióban.
Egy út ,hogy meggyógyítsd magad régebbi érzelmi törésből jelen és múlt életekben egyaránt.Képzeld el magad egy háromszögben amely egy körön belül van és kérd sgítőidet,felsőbb énedet hogy szabadítsák fel ezeket a negatív energia mintákat.Ezután képzelj el egy fehér Krisztus-i fénnyel töltött buborékban.Hívd ide felsőbb éned,intuíciód,tudatalattidat a buborékba,képzeld el őket a hároszögben/hármasságban/.Ezután használd tudatod hogy létrehozd azt a valóságot amelyben élni szeretnél.Eután kérd felsőbb éned,intuíciód,tudatalattid hogy ezen valóságba tegyék át tudatosságod.Köszönd meg segítségüket.Fontos hogy létrehozz egy szent helyet ahová visszavonulhatsz minden nap.Legyen ez a hely a tudatodban,otthonodban vagy a szobádban.
Tedd ezt a helyet békéssé szeretettel teljessé amennyire csak lehet. Ez lesz a menedékhelyed amikor az élet túlzottan nyugtalan lesz. Ez a titka hogy kiegyensúlyozott maradj akkor amikor a Föld keresztül megy saját születési folyamatán.
Amikor létrehozom szent helyem amint elképzelem magam a Krisztus-i fehér fény buborékjában megtöltöm ezt a buborékot a szeretet rózsaszín fényével.Ezután látom amint ez a rózsaszín fény minden egyes sejtemen keresztül áramlik. Mivel mindannyian különbözőek vagyunk hozd létre magadnak az a teret amelyben legjobban érzed magad.Sétálhatsz fényében és szeretében Istennek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.