Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PS-GTA

2011.11.22

 

GTA V trailer, irány San Andreas!


 
A játékosok körében mindig piros betűs ünnepnek számít az új Grand Theft Auto bejelentése, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan újra elmerülhetünk a Rockstar mérnöki precizitással megalkotott világába, ahol epizódról epizódra egyre több és több dolgot tehetünk meg azon túl, hogy sikerre visszük az adott főszereplőt. A mai napon pedig ismét van miért ünnepelni, hiszen itt az első GTA V videó!

A legutóbbi, nagyobb volumenű GTA-epizód, a GTA IV 2008-ban jelent meg, melyben egy kelet-európai illegális bevándorló, Niko Bellic szerepében találtuk magunkat, aki békét és nyugalmat találni jött rokona, Roman Belic után Liberty Citybe -- ám a nyugalomnak és a békének nyoma sem volt a vérben tocsogó kaland során, ami keresztülvitt a város alvilágán, s egy, a sorozattól szokatlanul értett, komoly történetet mesélt el. Ez persze nem mindenkinek nyerte el a tetszését, s talán éppen ezért kanyarodik egy kicsit vissza a régi stílushoz a Rockstar a GTA V-tel.

A megjelenési dátum és célplatformok nélküli program az első videó alapján egy vidámabb hangulatú kalandnak ígérkezik, mint Mr. Bellic balladája, már csak azért is, mert az eső áztatta, borongós Liberty Cityt lecseréltük a napfényben úszó Los Santosra és környékére, ahol minden bizonnyal nem csak a rend éber őreivel, kapzsi politikusokkal, de a helyi bandákkal és megannyi mással is meggyűlik majd a bajunk. Továbbá a vidéket is meglátogathatjuk majd, sőt egy vadászrepülőgép is tiszteletét teszi az alábbi a bemutatkozó videóban. Ennyi azonban még csak ahhoz elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket a játék iránt, hiszen az újításokról még nem esett szó, és az új főszereplő sem mutatkozott be -- várjuk tehát a fejleményeket.

 

Letöltése: GTA Hungary | Magyar járművek GTA IV letöltés

Telepítés

1. Csomagold ki a letöltött fájlt. 2. Indítsd el a Spark IV legfrissebb verzióját. Ha nincs meg töltsd le innen: http://gtahungary.hu/letoltes/SparkIV_0622 3. Kattints az Open gombra és tallózd ki a C: Program Files Rockstar Games Grand Theft Auto IV pc models cdimages wehicles.img fájlt és nyisd meg. Ha máshova telepítetted a játékot akkor ott keresd. 4. Keresd meg a kicsomagolt fájlban lévő .wtd és .wtf fájlokkal megegyező fájlokat. 5. KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT!!! Egyszeri bal egérgomb lenyomásával jelöld ki őket (egyszerre egyet). Majd Kattints a fenti Export gombra. Tallózd ki a mappát ahová menteni szeretnéd a fájlokat. Katt a mentés gombra. 6. Nyomd meg a fenti Import gombot és tallózd ki a letöltött és kicsomagolt fájlt. Katt a megnyit gombra. A .wtd helyére a .wtd -t tedd a .wtf helyére pedig a .wtf-et. Ha mindent jól csináltál akkor a Spakon belül az épp lecserélt autók fájljait más színnel látod. 7. A fenti save gombra kattints rá. 8. ZÁRD BE a Spark IV-t. (Ha ezt nem teszed ne csodálkozz ha nem indul a játék, vagy lefagy.)

Leírás

A csomag tartalma: átalakított magyar mentő, illetve rendőrautók.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.