Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GTA London

2011.11.14

GTA London 1969 - PS Csalások


A Grand Theft Auto játéksorozat epizódjai kimondottan szórakoztatóak, mivel remekül lehet őrjöngeni benne. Hogy ez a játékélmény teljes mértékben határtalan lehessen használhatunk ún. csalásokat. Ezek segítségül is szolgálhatnak azoknak a játékosoknak, akiknek nem kényelmes a végigjátszási rendszer. A használni kívánt kódokat még a karakterválasztó ablakban meg kell adnunk - a név helyére kell őket beírnunk. Több csalást is aktiválhatunk, ha egymás után több kódot is bepötyögünk.

 

A játék PlayStation verziójának csalásai
Név Aktiválás után elért hatás
HAROLDHAND

Az összes menet elérhető már a játék kezdésekor, minden fegyvert megkapunk, kapunk £999,999,999 fontot és végtelen életpontunk lesz

DONTMESS

Az összes fegyvert megkapjuk kifogyhatatlan lőszerrel, valamint egy golyóállómellényt is birtokolhatunk

RAZZLE Az összes menet elérhető már a játék kezdésekor
MCVICAR Végtelen életpont
BIGBEN £999,999,999 font üti a markunkat
OLDBILL Maximális körözési szint
GRASS A rendőrség szemethuny a bűnözésed felett

A felvehető tárgyak listája

Ikon Név Leírás
Golyóálló mellény
[Armor]
Mivel egy lövedék könnyen végezhet velünk a fejlesztők golyóállómellényeket rejtettek el a város néhány ládájában, amelyek 3 töténytől képes megmenteni minket.
Szív
[Health]
A játékban alapból három esélyünk van megszerezni a következő városba való átjutáshoz szükséges pénzösszeget, tehát 3 életpontunk. Ha felveszünk egy szivet, akkor ez a szám eggyel magassabra ugrik, így növelhetjük a nekifutások számát.
Kenőpénz
[Cop Bribe]
Ha a rendőrök üldözőbe vesznek azonnal keresnünk kell egy garászt, ahol felújítják a kocsinkat, amivel lerázhatjuk őket. Viszont mivel ez kölcséges megoldás a városban ún. kenőpénz ikonokat vehetünk fel, amelyek megszüntetik a körözést.
Kulcs
[Get Out of Jail Free Card
]
Ha egy fegyvert, vagy egyéb tárgyat nehezen szereztünk meg, és félő, hogy elveszítjük a kulcs jól jön. Ha felvesszük a rendőségi és a kórházi látogatásunk után megmaradnak a becses szerzemények.
Járműgyorsító
[Car Speed Up
]
Nem elég a járgány alap sebéssége? Gyorsabban szeretnél száguldozni? Akkor keresd meg azokat a ládákat, amelyek ezt a felvehető tárgyat rejtik, mivel megnöveli a sebességed.
Szorzó
[Multiplier]
Miután felvetted csak egy ideig lesz csak a birtokodban, amit érdemes kihasználni. Minden megkaparintott pontszám háromszorosát kapod ez idő alatt.

A GTA London sajnos nem büszkélkedik nagyobb fegyver készlettel, mint a sorozat legelső epizódja. Az öklünk mellet  két lőfegyver -egy pisztoly és egy automata-, valamint egy lángszóró és egy rakéteavető álll renelkezésünkre a játékban. Hogy ezekkel mekkora sebzést érhetünk el, illetve hogy mennyire veszélyes saját magunkra nézve azt a lenti táblázatból olvashatjátok ki.

 

Fegyverek
Fegyver A fegyver leírása
Ököl Az ököl, mint az egyetlen közelharci eszköz a játékban jelentéktelen sebzési szempontból. Viszont használata előnyös, ha egy fegyvertelen személy ránk tapad, mivel az ütésünk egy ideig leteríti őt, ami pont elég arra, hogy nyúlcipőt húzzunk.

Pisztoly

A pisztoly bár elég az áldozatunk leterítéséhez, a préda eltalálása nehéz feladat vele. Csak a légszűkösebb helyzetekben használjuk.

Géppisztoly
A géppisztoly  használata a legajánlottabb, mivel könnyen eltalálható vele a célpont, rengeteg golyót lő ki percenként, ráadásul a használójára nem ártalmas. Egy autó felrobbantása alig tellik pár másodpercbe.

Lángszóró

A lángszóró aránylag biztonságos fegyver. Kitűnő játékélményt biztosít, ha tombolunk vele a városban. Ám ez a rendőrség figyelmét is fel kelti, így csak akkor használd, ha velük szeretnél játszani.

Rakétavető

A rakétavető sokak kedvence. Szintén remekül el lehet vele szórakozni a város utcáit járva. Hátránya viszont, hogy nagy esély van rá, hogy mi is megisszuk a levét egy merényletnek, mivel ha nem lőjük el a rakétát elég messzire, a robbanás ránk is hatással lesz.

Általános járművek

Kép Név Típus Férőhely Érték
Beagle 3 Kombi 2 300
Bike Motor 1 100
Bug Szedán 4 200
Camper Kombi 4 -
Coach Busz 40 -
  Crapi Sportautó 2 500
  Double Decker Busz 40 -
  Ferocious GTO Sportautó 2 1200
  Flatbed Teherautó 2 800
  Garden Shed Kupé 2 100
  Herold Szedán 4 300
  James Bomb Sportautó 2 1200
  Jagular E Sprtautó 2 900
  Jug Swinger Teherautó 2 1000
  Jug MK II Szedán 4 600
  Locust Kabrió 2 600
  London Cab Taxi 4 200
  Mangler Szedán 4 1000
MC Hamper Kabrió 2 800
  Mod Scooter Robogó 1 100
  Myni Kupé 2 200
  Raver Szedán 4 500
  Ranger Terepjáró 2 400
  Reno 17TL Kupé 2 400
  Royal Stretch Limuzin 4 -
  S-Cart Kupé 2 800
  Squeley Kabrió 2 800
Sweety Van Furgon 2 400
  Tanker Teherautó 2 -
  Tour Bus Busz 16 -

Speciális járművek

Kép Név Típus Férőhely Érték
Ambulance Mentőautó 2 -
Copper Rendőrautó 4 -
Fire Truck Tűzoltóautó 2 -
Royal Pain Tank 2 -
Wheel Chair Kerekesszék 1 -
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.