Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legkedveltebb letöltések

2012.01.21

Nero 8 CD,DVD íróFIFA 11 letöltésFIFA 11 letöltésAz eddigi évekhez megszokottan idén ősszel is megjelent a FIFA játéksorozat legújabb kiadása a FIFA 11. A teljesen átdolgozott grafika mellett nagy hangsúlyt fektettek a játékosok valósághű mozgásának és irányításának továbbfejlesztésre is. Látványos animációk, intelligensebb kapusok, 360 fokos labdavezetés, új passzolási technikák, saját csapat szurkolók a lelátón, és további számtalan újítás, ami a FIFA 11-et jellemzik. A Personality, személyiségmód+ funkció segítségével egyéni kepeségekkel láthatjuk el játékosainkat, így még egyedibb és sikeresebb lehet a csapatunk a bajnoki liga során.

A demó verzóban a következő nagy csapatok bármelyikével játszhatunk: Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen, Olympique Lyon.

Ha kíváncsi vagy az előző években bemutatott kiadásokhoz, akkor azokat itt tekintheted meg.

FIFA 11 letöltés | Ingyen letöltések

 

GTA San Andreas MultiplayerA népszerű Grand Teft Auto egyik legújabb verziója a San Andreas. A mára világszerte komoly rajongótáborral bíró játékkal azonban sokáig nem lehetett többjátékos, azaz multiplayer módban játszani. Folyamatosan jelentek meg a különféle kiegészítők, melyekkel azonban nem sikerült mindig elérni, hogy hálózatban játszhassuk a GTA-t. A nemrég megjelent Multi Theft Auto: San Andreas - Deathmatch 1.0 dp2.1 program segítségével könnyedén beállíthatjuk a többszemélyes játékmódot a GTA San Andreas játékunkban, így számtalan új élményt nyújthat a méltán népszerű GTA. A GTA San Andreas Multiplayer kiegészítőt innen töltheted le

GTA San Andreas Multiplayer | Ingyen letöltések

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.