Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes és kiváló programok

2012.07.06

CD - DCD ÍRÁS

A CDBurnerXP egy ingyenes alkalmazás CD-k/DVD-k írására, beleértve a Blu-Ray és HD-DVD-ket is. Támogatja ISO fájlok írását és készítését, továbbá többnyelvű felhasználói felületet is. Mindenki, még cégek is ingyen használhatják. Nem tartalmaz semmilyen hirdetést vagy hasonló kártékony összetevőt.


 

 KONVERTÁLÁS

 

A FormatFactory egy többfunkciós konvertáló, amely beépített kodek-modulok segítségével gyorsan és hatékonyan dolgozik. A szoftver kezelése egyszerűen történik: a baloldalt található legördülő menüből választhatjuk ki a konvertálás típusát (mobil, film, zene, kép, stb.), majd a megjelenő ablakban az Add File használatával tölthetjük be az egy, vagy tetszőleges számú adatot, illetve teljes könyvtárat. Ugyancsak itt állathatjuk be az átalakítás jellemzőit és a konvertálás helyét. Támogatott formátumok. Film: MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. Zene: MP3//WMA/MMF/AMR/OGG/M4A/WAV. Kép: JPG/BMP/PNG/TIF/ICO. Valamint iPod/iPhone/PSP/BlackBerry formátumok. Extra: DVD ripper, sérült adatok javítása.


 

FELIRATÉGETÉS

A feliratozás menetéről leírást találsz az oldalamon.

 

Avi, ASF, valamint MEG-1, MPEG-2 filmek szerkesztésére alkalmas program, amivel a betöltött animációkon average (blur), sharpen, convolute, emboss effektusokat alkalmazhatunk. A program alkalmas a filmek újraméretezésére, valamint a hang- és képadatokat külön-külön történő elmentésére. Extra lehetőségek: digitalizálás, fájlok összefűzése és újratömörítése.


 

INGYENES KODEK LETÖLTÉS

 


 RENDSZEROPTIMALIZÁLÁS

Piriform CCleaner

 

 A CCleaner egy rendszeroptimalizáló és adatvédelmi eszköz, amellyel megtisztíthatja a rendszert a hosszabb idő alatt összegyűlt ideiglenes és szükségtelen fájloktól. Az alkalmazás része egy alaposabb internet- és PC-használati nyomokat eltávolító eszköz, amely kiüríti a böngésző gyorsítótárát és eltávolítja a legutóbb használt fájlokat, a meglátogatott webhelyeket stb. Kiválaszthatja a törölni kívánt elemeket, és meghatározhatja azokat a sütiket, amelyeket nem kell törölni. Ezen kívül a program rendelkezik egy rendszerleíró adatbázisban keresést végző eszközzel, amely az érvénytelen hivatkozásokat keresi (képzett felhasználóknak), valamint beállítási lehetőségeket a tisztítás automatikus, illetve parancssorból történő indításához. Az alkalmazásnak köszönhetően a Windows gyorsabbá válik, és értékes hely szabadul fel a merevlemezen. Mivel ez az ingyenes alkalmazás képes a legtöbb PC-takarító eszköz kezelésére és remek extrákkal is rendelkezik, erősen ajánljuk a CCleaner alkalmazást minden felhasználónak, kivéve, ha valamilyen speciális eszköz szükséges a szuperérzékeny adatok eltávolításához.

 

IOBIT ADVANCED SYSTEMCARE

Az iObit Advanced SystemCare régóta az egyik legnépszerűbb Windows-karbantartó és -optimalizáló szoftvert. Az új verzió kívül belül megújult, de sokak örömére továbbra is van belőle ingyenes változat!

A programról itt olvashatsz bővebben.


 

 TÖREDEZETTSÉGMENTESÍTÉS

DEFRAGGLER

 

A kisméretű szoftverrel hatékonyan és gyorsan elvégezhető a merevlemez töredezettség-mentesítése. Kezelése egyszerű: a merevlemez kiválasztása után az Analyze segítségével ellenőrizhető a lemez töredezettsége, majd vagy a Defrag menü (teljes rendezés), vagy pedig az Action menü / file, folder használatával indítjuk el a rendezést. Alkalmas NTFS, FAT32 kezelésre 64 bites rendszerekhez is alkalmazható.

 

IOBIT SMART DEFRAG

Kiváló töredezettségmentesítő, lekörözi a Windows-okét, a tray-on észrevétlen és aktív marad. Kézzel bármikor takaríthatsz, ha nem akarod, hogy a memóriában maradjon.

Anélkül, hogy figyelnénk rá, a memóriában maradva folyamatosan szinten tartja a FAT táblát. Ha külön kézzel takarítunk, akkor is kiváló eredményt ad. Sokfélét kipróbáltam már, de ez tetszik a legjobban, ez a leggyorsabb (már azok közül amelyek tényleg dolgoznak!) nem igényel külön figyelmet. Az 5.01-es verzió külön szolgáltatással rendelkezik, választható, hogy a töredezettségmentesítést követően a számítógép újrainduljon, a friss verzió nem települ az előzőre, installálsánál leszedi azt. Korrekt módon működő, korlátozás nélkül használható magyar nyelvű program.


 

FÁJLOK TÖMÖRÍTÉSE, KIBONTÁSA

Az alábbi linken találsz rövid ismertetőt, és linkeket a letöltéshez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.