Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Androidra ingyen letöltések

2012.08.22

2

0
Dampfer Welle 3D - történelmi út

Dampfer Welle 3D-s játék egy történet, ami a hajó utazik a világban, és a kapitány - Ön, egy nagyszerű módja annak, hogy eltölteni néhány órát! Ahogy a hajó vett egy jól ismert modell "Val" beépített vissza 1915-ben, a modell nagyon legendás és megbízható.

2

1
Esõcsepp GO Launcherex Theme - egy másik téma, a rakétaindító

Program Esõcsepp GO Launcherex Theme másik kiterjesztése a tervezési lehetőségek a készülék, más-más témák és ikonok. Felhívom a figyelmét, hogy a hatékonyság csak akkor lehetséges, ha van egy külön programot GO Launcher EX.

5

0
Átdolgozás Időjárás és Widgets - időjárás widget és nem csak

Program átdolgozása Időjárás és kütyü van egy csodálatos sor kütyü, hogy jelentősen bővítse a funkcionalitását az asztalon. A fő E program - időjárás widget, de ez nem volt annyira unalmas here tömege extrával.
 

9
Beach Water S3 Live Wallpaper - háttérkép élő tengeri

Függelék Beach Water S3 Live Wallpaper egy élő háttérkép, amelyek továbbra is alá a múló nyár, és segít megőrizni a kedves emlékeket a telefonon. Tiszta víz egy spray, amely tükrözi a nap sugarait, kavics kagyló, hullámok ...
Tiny Racing - Online Racing

Tiny Racing játék nagy ahhoz, hogy versenyezni játékautók egy kis kanyargós úton, a kilátás szinte a tetején, hogy kényelmes és családias sokáig. Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a játék kizárólag online!
Total Recall (The Game) - mindenre emlékezni!

Game Total Recall (The Game) az első rész fényképezés arcade típusú mintájára már filmeztek két változata a film "Total Recall". Rajongók a régi iskola boldog lesz, hogy ismételjük meg a rendezvényt, hogy a játék az első verzió is van, a Mars és a Schwartz!

9
Idő LiveWallpaper Beach - tapéta a strandon

Függelék Beach Idő LiveWallpaper élő képek is android, a fő témája, ami a Nap, strand és a kék tenger. Forró homok, kristálytiszta tenger meleg, zöld pálmafák, repülő madarak a felhők felett ... Nos, ez az idill elérhető az Ön bármikor.
Szomorú Dungeons 3D - egy lövő a régi iskola

Szomorú Dungeons 3D-s játék egy nagyszerű shooter, hogy fog okozni, sok esetben megingott a nosztalgia, de ennek ellenére remek 3D-s grafika és remek játékmenet. Ez egy ideális játék azoknak, akik nem felejtették el slágerek, mint a Quake vagy a Duke Nukem, és más slágerek az elmúlt években.

8
TouchRetouch - szerkesztés fotók

TouchRetouch program segíteni, hogy a képek jobb és szebb, mint sok hasonló, akkor a fejlesztők valami mást kínálnak.
Most könnyen és természetesen, hogy távolítsa el a felesleges képeket, elrontotta a tájat, és egyszerűen megdöbbentő.
Lode Runner a Legend - Arcade

Játssz Lode Runner a legenda szó visszatérés eredetét, az újjáéledő "old school", és csak kellemes és érdekes ügyességi játék. El kell menni a föld alatt keresi az ősi civilizáció kincseit.
 

http://android-core.com/hu/

 

Ingyenes android alkalmazások
Android youtube letöltő - TubeX

Az az Android youtube letöltő program segítségével (TubeX) könnyedén letölthetjük kedvenc zeneszámunkat a youtube-ról. Ezzel ingyenes alkalmazás segítségével bárhol, és bármikor megtekintheted a youtube tartalmát.

 
Ingyenes Android program: tTorrent

Egy PDA energia felhasználása sokkal kevesebb, mint pl. egy asztali számítógépé. Ebből adódóan talán kényelmesebb egy androidos torrenkezelő program, emellyel kényelmesen torrentezhetünk. Amit tudni kell: Torrentkereső segítségével nagyon sok legális anyag is letölthető - elsősorban erre használjuk.

 
Ingyen Android program: Meganoid

Au ingyenes Android program (Meganoid) egy kitűnő ügyességi játék. A játék célja, hogy egy figurával végig kell menni a pályán, miközben gyémántokat kell összegyűjtened. Ha a pályát előre meghatározott időn belül teljesíted,

 
Ingyen android játékok
Ingyenes Android játékok letöltése telefonra, mint pl. Apple Iphone, HTC Evo 4G (Supersonic), a Motorola Droid, HTC és Samsung Galaxy S. Játékletöltések bármely android készülékre telepíthetőek az Android Alkalmazások és játékok.
 
Audio Manager - android készülékekre
Az Audio Manager android készülékekre a telefon által kibocsájtott hangok szabályzására szolgáló program. A program által nyújtott widgetre rátekintve megtudod nézni, hogy a telefon épp elnémítva, vagy hangosra van-e állítva. Ellenőrízni tudod a telefon órájának beállításait is.

http://ingyenesletoltesek.topdesign.hu/android-alkalmazasok.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vidmate App download

(Vidmhip, 2019.04.26 19:02)

Today almost every Internet user visits YT or any other video hosting provider to upload and watch entertaining videos, free movies and other stuff. But sometimes you want to download a video and the hosting doesn't allow you to do it. It's where Vidmate is coming to help you. It helps you to get a video from may services, including Youtube, Vimeo, Vimeo and many others. To perform this you simply need to find a video and click "download". Plus, the application is 100% free and very easy in use! Download Vidmate from <a href=https://vidmateapp.pro>https://vidmateapp.pro</a> now and start downloading very entertaining videos to share them with your friends!

Download Xender apk for iOS

(XenBlich, 2019.04.18 12:33)

In this age people share images so many times a day they need a decent and 100% safe app to perform this task. Xender app is one of them. With this app you can transfer your video everywhere you want, from your Android to iOS and vice versa. You may download Xender from <a href=https://xender-download.com>https://xender-download.com</a> for free!

TutuApp Download for Android

(Tutuhip, 2019.04.02 12:07)

Today anyone has an Android smartphone all across the world. This has lead to developing a tons of apks that provide servises such as games, entertainment and many others. To download any app a user must get an account at Google Play. But not all applications are available there as they don't meet the Android rules. To combat this a new app was developed named TutuApp. This helper works on Android run tablets and it has the biggest library of APK files. We name a few: Minecraft, Fortnite, Pokemon and many others. They come with zero ads and locked content! Whant to know more? Visit <a href=https://tutuapp-app.com/apk/>Download TutuApp APK</a> to download TutuApp APK for free on your Android tablet. Installation instructions for TutuApp are available at that page.