Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 legtutibb rövid hajai

2012.01.11

2010-ben számos híresség fordult szakavatott stylisthoz, fodrászhoz, akik munkái már bejárták a földet. Scarlett Johansson, Keira Knightley, Kristen Stewart, Michelle Williams például feladták hosszú hajviseletüket, és helyette rövidet választottak, akik példáját nők ezrei követték.

Íme a válogatott top 10-es lista, amely 2011-ben is sikert arathat:

10: Emily Browning

Az ausztrál szépség igencsak komplex arckarakterisztikával rendelkezik: magas arccsontok, telt ajkak, nagy szemek. Annak ellenére, hogy kerek arcformája van, a mesterfodrász lépcsős bretonnal, majd oldalt is folytatódó lépcsős, rövid frizurával igazán remek munkát végzett. E elemeknek hatására a kerek arcforma kissé nyújtottabbnak hat, ami kiemeli a szépség bájait.

9: Janet Jackson

Az erős és göndör hajára gondolva nem csoda, hogy a sztár az olló mellett döntött. Az eredmény? Egy eredeti, rövid hajviselet, amely hangsúlyozza a híresség finom vonásait. Ő úgy döntött, hogy hátul egészen rövidre vágatja haját, felül pedig hosszabbra hagyja, így könnyebb majd kontyot kialakítani.

8: Jessica Stroup

A Beverly Hills: 90210 sztárja, akit tinédzserek tömegei bálványoznak, idén szintén a rövid haj mellett döntött. A nagy kék szemei és hosszúkás arca miatt szinte bármilyen hajviselet jól áll az üdvöskének. Feladta a hosszú haját, és helyette hátul menedékes, elöl közepes bretonú hajat választott, amivel 2010 egyik legeredetibb frizuráját érdemelte ki.

7: Ashlee Simpson Wentz

Idén ősszel a mindenki számára szimpatikus Ashlee feladta hosszú, gesztenye haját, és fodrászával szőke, rövid hajat vágatott. A rombusz alakú arcát figyelembe véve úgy döntött, hogy egy hátul rövidebb, oldalt és elől viszont hosszabbra hagyott frizurával debütál. A hosszabb, lépcsős breton pompásan takarja homlokát, amivel egyensúlyba hozza a rombusz alakú arcát.

6: Hayden Panettiere

Senki sem várta volna, hogy a Hősök mágikus erővel megáldott sztárja hosszú, hullámosan omló szőke haját rövidebbre cseréli.

Az üdvöske mit sem törődve az elvárásokkal, idén áprilisban lépett a reflektorfénybe új, eredeti hajviseletével. Szintén kobold stílusú fazont választott, amely fent, a koronában azért hosszabbra van hagyva, és tökéletesen illeszkedik az arcformájához.

5: Michelle Williams

A Cannes-i filmfesztiválon, 2010 májusában, a szőke sztár méltán magára vonta a közönség figyelmét rövid, kobold frizurájával. Hátul rövid, elől lépcsőzetesen nyírt haját a közönség igazán díjazta, és talán eddig ez áll a legjobban neki.

4: Keira Knightley

2010 szeptemberében Keira rövid, bob frizurával jelent meg egy reklámban. A reklámban készült képek mára körüljárták a világot, és mindenki csodálkozik, hogy a hosszú és hullámos haját, Keira, miért cserélte rövid, bob frizurára? Nehéz megérteni, különösen akkor, ha tudjuk, hogy haja természetesen göndör. Mindezek ellenére az új frizurája tökéletesen illeszkedik habitusához és stílusához.

3: Emma Watson

10 éve, 2000 óta megszoktuk, hogy Emma Watson a hosszú, göndör és barna haja immár a jédjegyévé vált. Idén mégis változtatni szándékozott: rövid, klasszikusan kobold hajat vágatott, melynek egyik oldalán “frufru”-t, másik oldalán hosszabb pajeszt hagyott. Remek kombináció, amely egyaránt függetlenséget és érettséget sugároz.

2: Scarlett Johansson

2010 júliusában a sztár úgy döntött, hogy felhagy megszokott hosszú és hullámos frizurájával, és egy asszimetrikus, bob hajviselettel kápráztatja el a nagyközönséget, amely hátul rövid, két oldalt pedig hosszabbra hagyott tincsekből áll. A híresség új fazonja remek időzítésnek bizonyult.

_

1: Kristen Stewart

A Twilight központi szereplője, a mindig szerelmes Kristen idén szintén szakított a filmben is védjegyként szolgáló hosszú, egyenes és barna hajával. A stílust a kora ‘70-es évekből merítette, és közre játszott a The Runaways c. film szerződése is. A fazon egyaránt hagyományos és eredeti, amivel Kristen bizonyította ízlését is.

Party biztos rövid frizura tippek 2012-re

A rövid frizura is lehet nagyon szexis és divatos. Sőt! Senkinek ne higgy, aki azt akarja elhitetni veled, hogy nőies csak hosszú hajjal lehetsz! Kezdj el játszani az ötlettel, hogy levágatod fürtjeidet. Válassz az általunk bemutatott trendi, tökéletesen party képes rövid frizura tippekből. Kövesd útmutatásunkat azzal kapcsolatban, hogy hogyan légy elbűvölő frizurád segítségével.
 

 

  A jelenlegi legmenőbb frizuratípus mindenképpen a rövid haj. Ha te is kacérkodsz az ötlettel, hogy drámaian megváltoztatod megjelenésedet, szemezgess a cikkünkben bemutatott ötletekből. Emeld ki különleges adottságaidat egy gyönyörű bubival vagy egy nagyon rövid tépett fazonnal.
 

 

 

Vannak olyan arcformák, amik mellé kifejezetten a rövid frizurák állnak jól. Lehet, hogy a tiéd is épp ilyen, csak eddig még nem merted bevállalni, hogy földre hulljanak, súlyos és hosszú tincseid. Mitől félsz? Mindenből ki lehet hozni a legjobbat, menj el egy fodrászhoz és kérd ki a véleményét, amennyiben bizonytalan vagy a rövid frizurát illetően. Ha zöld utat enged neked, akkor nincs min gondolkodnod! Adj arcodnak egy jól meghatározható keretet és merj kiemelkedni a tömegből új kifinomult frizuráddal.

 


 

Ha hajad dúsításra szorul, fedezd fel a mikrovágás pozitív hatásait, kérdezd erről a fodrászodat. Kezdd el most a jövő évi átalakulásod: válassz a következő tépett frizurák közül és ünnepeld a party-szezont eredeti külsővel. Inspiráljanak az általunk bemutatott frizura ötletek. Ha valami egészen vadóc, kicsit rockosabb külsőt szeretnél magadnak kölcsönözni, ne felejtsd el, hogy ilyenkor érdemes felnyíratni a hajad vagy rendesen megtépetni. Nyugodtan kísérletezz a rendelkezésedre álló termékekkel és technikákkal majd válaszd azt a frizurát, ami személyiségednek a leginkább megfelel.Ha a rövid haj mellett döntesz, akkor itt az ideje, hogy szépségápolási készletedet waxokkal és különböző hajformázókkal gyarapítsd, azért, hogy fürtjeid mindig megfelelően álljanak. Használj mély kondicionálókat, hogy megőrizd hajad egészséges mivoltát. Ha szög egyenes hajat szeretnél, használj hajvasalót, de előtte ne feledkezz meg a kondicionálásról és arról, hogy vizes hajat nem szabad vasalni!
 


Csináltasd meg azt a frizurát, amit szeretnél, szolgáljon ez a pár kép a tökéletes inspiráció forrásaként.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.