Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Haj- és ruhaviselet duci nők számára

2012.06.03

Először is vessünk egy pillantást arra, hogy általánosan melyek a frizura választás közös jegyei duci és nem duci nők esetében. A hajviseletnek illenie kell arcod formájához. Annak ellenére, hogy alapjában véve mindenki arca ovális, nagyon sok az eltérés az arc tulajdonságai között, melyek által eltér az oválistól. Következzenek tehát az arcformák és a hozzájuk illő frizurák.

Körte
Ez az arcforma szeles állat és keskeny homlokod jelent, éppen ezért, ha ilyen alakú az arcod, válassz olyan hajviseletet, mely megszélesíti a homlokod környékét, ugyanakkor elvonja a figyelmet az álladról. Hogy szélesebb homlok illúzióját keltsd, a frizurának dúsabbnak kell lennie a fej felső részén. Fontos, hogy az arcod környékéről fésüld ki a hajat. Kerüld el az olyan frizurákat, melyek az áll környékén kiszélesednek, mert azok „kockásítanak”.

Négyzet
A négyzet alakú arc ismérve a szögletes homlok és állvonal. A hajad fésüld az arcodba, hogy enyhíts az arc éles vonalain. A rövidebb frizurák, melyek közvetlenül az áll alatt végződnek, szintén ajánlottak.

Ovális
Az ovális arc szerencsés, hiszen a legtöbb hajviselet illik hozzá. A copfba kötött és a fej tetején összefogott haj emeli ki legjobban az ovális arcot. A hosszú vagy rövidebb hullámos hajviselet is ragyogóan mutat ezen az arcformán.

Kerek
A kerek arc legkiszélesedőbb részei az orcák, ezért meg kell hosszabbítani az arc felső és alsó részét is. A fejed tetején legyen kicsit megemelt a frizura, azonban a vékony, tépett hajvégeket kerüld el.

Szív alakú
Ez egy háromszög alakú arcforma, szélesebb homlokkal és vékony állvonallal. Az ilyen arcformához az olyan frizurák illenek, melyek kicsit szélesítenek az állon, mint például a lépcsőzetesre vágott hajviseletek. A nyakközépig érő haj a legideálisabb.

A hosszú hajú duci nők különlegesen elegánsak lehetnek, ha feltűzik a hajukat. Az ilyen hajviselet nagyszerű választás hivatalos eseményekre és estélyekre. Általában az alacsonyabb duci nők a rövidebb frizurákat kedvelik, hogy törzsükkel kiegyensúlyozzák lábuk hosszát. Egy selyemkendő vagy egy hajpánt a homlokon keresztül a haj alá kötve kiemelheti a frizurát.

Végül pedig, természetes adottságaid és egyéni stílusod kifejezheted a megfelelő ruhákkal, kiegészítőkkel és egy új, jól megválasztott hajviselettel.

Molett divat – ducin is csinosan!

A nyár közeledtével mindenki előnyben részesíti a lengébb, könnyedebb ruhákat. Emellett még a divat követése is fontos szempont lehet. A kicsit kerekebb nőkre gondolva íródik most ez a cikk a molett divattal kapcsolatban.

Molett divatA molett divat attól, hogy kicsit teltebb nők viselik, még lehet kényelmes, és trendi, miközben az alakot is formálja és optikailag karcsúsít. Számos formája van ennek, melyet a molett divat előszeretettel alkalmaz.

Magas sarkú cipők divatja

Haladjunk fentről lefelé a testen:

Haj és smink: Smink terén a molett divatot követőknek nem szükséges alapozót használniuk, ugyanis köztudott, hogy a kicsit teltebb alkatúaknak sokkal szebb, egyenletesebb a bőre, mit vékony társaiké. Vidám színek ajánlottak, és egy kis szájfény is feldobja a molett divat szerint öltöző hölgyeket. Hajviseletben a molett divatot a trendi frizurák terén a szín kavalkád jellemzi a leginkább, ahol helye van a modern, rövid frizuráknak is és ami nagyon jól áll a ducibb nőknek a molett divatban.

Molett divat Felsőrész: Alakunk formálása és hangsúlyozása érdekében ne féljünk a testhezálló daraboktól, hisz a bő felsők a molett divat ellensége, mivel attól még molettebb az alkat. Nagy minták, virágok a molett divat elemei 2012-ben. Mélyen dekoltált pólók és V kivágás eltereli a figyelmet a hasról és a dekoltázsra irányítja – így szól a molett divat.

Alsó rész: A szoknya olyan csinos darab, amiben minden nő kivirul, Önnek sem fog csalódást okozni! A molett divat legjobb találmánya az A vonalú szoknya, mely nagyon jól áll a molett divatot viselő hölgyeknek. A lefelé bővülő vonalak ellensúlyozzák a széles csípőt, és még a lábakat is vékonyítják. Valamint a rakott szoknya is ideális választás.

Cipő: Bármilyen magas sarkú a molett divat nagy kedvence. A magas sarkú cipők vékonyítják az alkatot és a lábat, ezzel a karcsúság látszatát keltve. Ha nem kedveli a magas sarkú cipőket, vannak kisebb sarkú cipők is, melyek szintén ezt a hatást érik el és a molett divatban gyakran használatosak.

d.jpgd1.jpgd2.jpgd4.jpgd5.jpgd6.jpgd7.jpgd10.jpgd11.jpgd13.jpgd14.jpgd15.jpgd16.jpgd17.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.